Wie jarig is trakteert!

Op 26 maart 2019 bestonden wij 30 jaar. Atsma Sierbeton – in 1989 gestart door onze ouders – mogen wij met trots voortzetten. Dertig jaar vinden wij een speciale leeftijd. Om die reden trakteerden wij. Niet alleen op 26 maart maar het hele jaar door. En niet alleen onszelf maar juist ook anderen.

Goed doel
Wij doneerden in 2019 totaal € 3.030,30 aan drie goede doelen.
Welke goede doelen? Van 1 januari tot en met 31 maart jl. kon u uw goede doel bij ons aandragen. Er zijn maar liefst 22 waardevolle initiatieven ontvangen. Voor ons was die keuze erg lastig. Via een online poll kon u uw eigen stem uitbrengen. Ook konden klanten, leveranciers, vrienden en familie een bedrag ‘extra’ doneren. Het totaal te doneren bedrag is daardoor uitgekomen op € 4.153,20!

De (overtuigende) top 3 is:
STOPhersentumoren – 1472 stemmen
SMA de wereld uit (CaMo & Friends 4 SMA) – 1274 stemmen
Stichting Phéron – 1159 stemmen

Wij zijn blij verrast met het totaal aantal stemmen van 4832 stuks. Fantastisch. Een kleine moeite, een groot gebaar!
Richt Baanstra heeft de cheque – namens STOPhersentumoren.nl – in ontvangst genomen. Wij hebben een bezoek gebracht aan Stichting Phéron waar Oda de cheque overhandigde aan Paul Struik. En Martijn Holtvoort nam de cheque in ontvangst namens CaMo & Friends 4 SMA. We willen iedereen bedanken voor het aandragen van (deze) goede doelen, het uitbrengen van stemmen en het doen van donaties. Naast dat het de stichtingen een mooie donatie heeft opgeleverd heeft het ons bijzondere verhalen gebracht.

Infra Relatiedagen in Hardenberg
Op 5, 6 en 7 februari 2019 waren Gerrit, Oda en Froukje aanwezig bij de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Wij presenteerden daar onder andere de uitstroomvoorziening voor regenwater, de projectband 100×38/40×25 met hulpstukken én een heerlijke slagroomsoes.

Beschuitje? Borrel?
Op vrijdag 29 maart ontvingen wij klanten, leveranciers en buren voor een ‘verrassend’ stevig ontbijt in onze productiehal. Met koffie, broodjes en (warm) beleg uit de foodtruck kon er bijgepraat worden. Goochelaar Jordi deed de hersenen kraken met zijn ongrijpbare trucs. De dag werd afgesloten met een vrijdagmiddagborrel voor vrienden en familie. Met een lekkere hap én het springkussen als hoogtepunt. Wij hebben ontzettend genoten en bedanken iedereen voor zijn/haar komst, felicitaties en donaties! Bekijk de foto’s voor een kleine sfeerimpressie: